Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Οι λέξεις που χτυπάνε στα ίδια σύμφωνα


Πρωί Δευτέρας, ένα ψηλοκρυωμα με τριγυρνάει και οι λέξεις μου χτυπάνε στα ίδια σύμφωνα.
Λόγια, λύση, λάμα, λύρα, λαγούμια
Την ίδια ώρα που ψάχνω αιτίες να δικαιολογήσω το κυκλοθυμικό μου κουφάρι, ακριβώς τότε βλέπω τον Ερμή να γυρνάει ανάδρομος και τα νεύρα μου κρόσσια, ενώ ο ωροσκόπος μου με καλεί να απατήσω γιατί το σεξ , λέει, δεν το βρίσκεις πάντα στους δικούς σου ανθρώπους. Έλα ρε! Μη μου πεις!
Ξενέρωνα, ξενιτιά, ξένος, ξόρκι, ξεκωλο, ξέμεινα,…
Ο elementstv ρωτά σε ένα σχόλιο του αν έχω σκεφτεί ότι κάποιος μπορεί να πιστεύει για μένα πως είμαι η κατάντια του ανθρώπινου γένους και ίσως έχει δίκιο. Χαϊδεύω το πρόσωπο μου και καθησυχάζω τον εγωισμό μου.
Πρόσωπο, πέος, πίστη, πιασ’το, πύον
Εκτυπώνω τα νέα ποστ. Πονάνε τα μάτια μου σήμερα και δεν μπορώ να κοιτάω στην οθόνη για πολύ ώρα. Άσε που το Σαββατοκύριακο είχε μια διαολεμένη κίνηση από αναρτήσεις.
Διάολος, δείγμα, δέρμα, δώρο, διδάσκω, δόλος
Μαρμαρυγή και άτιτλο. Τρεις φωτογραφίες. Τα πόδια ενός άντρα. Άσπρο. Όρθια. Ακουμπισμένα στον τοίχο. Κλειστά. Μαύρο. Τα πόδια είναι ένα υποτιμημένο τμήμα του ανθρώπινου σώματος. Όλη η προσοχή πέφτει στο στήθος, στα οπίσθια, στο φούσκωμα στο μπροστινό μέρος του παντελονιού. Τα γυμνά τριχωτά πόδια ενός τριανταπεντάρη. Έως ψηλά. Τους μηρούς.
Καυλα, κόλαση, κοίτα με, κούρος, κομοδίνο, κέρματα, κέρατα
Το μόνο σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες είναι του tovene 592. Σήμερα μόλις παρατήρησα ότι υπάρχει αυτό το 9 στη μέση. Νόμιζα και είχα συνηθίσει, το 52. Ένα εννιά λοιπόν στη μέση. Όπως Σεπτέμβριος. Μάλλον αρχίζω και τα χάνω.
Σχιζοφρενείς, σχεδόν, σώμα, σεξ, σάλιο, στήσου, σπέρμα, σεντόνια, σήμερα, Σαλό
Την ίδια ώρα που ο Soberedheart, με μια γλυκιά αφέλεια, ζητά παρέα για να φαγωθεί το παστίτσιο που μαγείρεψε.
Μαγεία, μέτρο, μέρος, μύθος, μισώ, μεταμορφώνομαι
Αν παίρναμε όλοι τα ρίσκα μας μπορεί να γινόμασταν συμμέτοχοι στην κατάκτηση της ουτοπίας. Φαντάσου μια τεράστια παρέα από μπλογκερ να καταλαμβάνει την πλατεία στο Γκάζι. Σάββατο βράδυ. Ποτά στο χέρι. Τα κινητά αφημένα σπίτι και η ανωνυμία να γίνεται δεκάδες ονόματα στο στόμα σου.
Και ας βρέξει! Σκασίλα μας!

13 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

αν και κρυομενος η εμπνευση δεν σταματα , χειμαρος ο λογος σου , οσο για το σχολιο του elements ισως και να εχει δικιο γιατι ειναι 19 χρονων και εχει δικαιωμα να τα βλεπει ρομαντικα και επαναστατικα τα πραγματα.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Αυτο λεω και εγω...
Ισως να εχει δικιο

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

κρασι και νερο στα ονειρα μας όλοι έχουν δικαίωμα να βλέπουν τα πράγματα πιο ρομαντικά.Η επανάσταση σταματάει εκεί που αρχιζει η απογοήτευση.Και τότε απλά προσπαθείς να μην σε επηρρεάζουν αυτά που γίνονται γύρω σου αλλά και χωρίς να γίνεσαι αυτιστικός.Αυτά απο την σκοπιά ενός 21χρονου ονειροπόλου αλλά όχι επαναστάτη... :)

Pink_Fish είπε...

Σκασίλα μας μεγάλη Πέτρο! Θα έλθω και εγώ και το αγέννητο παιδί μου, καλημέρες καλή μας εβδομάδα :0

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Καλέ ας’το το παιδί κάτω που θα το σέρνεις στα Γκάζια!!! Γέννησε εσύ με το καλό και μετά το κανονίζουμε. Να χει ανοίξει και ο καιρός… Πότε γεννάς? Μάρτιο? Τώρα μου ρθε και μια ωραία ιδέα για διήγημα…μμμμ

Pink_Fish είπε...

@πετροψεύτικε: Ναι, γύρω στις αρχές Μαρτίου, Θεού θέλοντος. Διήγημα? Ανυπομονώ να το διαβάσω, θα το κρατήσω να το διαβάσω και στο παιδί όταν μεγαλώσει με το καλό. Φιλιά :)

oblivion είπε...

αγνοώ το background για το σχόλιο του elements, ωστόσο η λέξη κατάντια ακούγεται βαριά.. άλλωστε ποιος ορίζει το ζενίθ και το ναδίρ της ανθρώπινης ύπαρξης άραγε; μου άρεσε το φινάλε της ανάρτησής σου - και δε μου κάνει τόσο ουτοπικό.. καλησπέρα!

υγ ο ελεύθερος συνειρμός που χωρίζει τις παραγράφους καταπληκτικός!

tovenito είπε...

το 9 δεν είναι ξεκάρφωτο δένει με όλο το νούμερο.
μάλλον έχεις την τάση να παραβλέπεις τα μεσαία και να επικεντρώνεσαι στα ακραία

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@oblivion@ Προς αποφυγη παρεξηγησεων να πω πως η αναφορα του elementstv σε μενα δεν αποτελει μερος υβρης αλλα συζητησης μεταξυ μας. Δηλαδη προς θεου μη φανει ότι το παιδι βριζει αδιακριτως και προς πασα κατευθυνση. Ισα ισα που φαινεται ένα αρκετα πιο ωριμο από την ηλικια του και αξιοπρεπες παιδι.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@tovene592@ Δεν πιστευα ετσι κι αλλιως ότι είναι τυχαιο το 9. Απλα δεν το βλεπα. Tovene σημαινει σχοινια στα Δανικα. Θες να μας δωσεις κανενα στοιχειο για το τι σημαινει το username; Ή να το κανουμε παιχνιδι. Ασε στοιχεια και εμεις θα λυσουμε τον γριφο.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

Προσπαθω να λεω αυτά που θελω αλλα παραλληλα να μην προσβαλω και κανεναν. Ειλικρινα

tovenito είπε...

έχω δώσει στοιχεία παλαιότερα. το ποστ μου λεγόταν αμφιβάλλω. δυστυχώς δεν ξέρω να το βάζω λινκ εδώ στα σχόλια, οπότε πάρτο έτσι
http://exomologisi592.blogspot.com/2008/05/blog-post_10.html

the boy with the arab strap είπε...

soberheart...o ονειρπολος ειναι φυση επαναστατης και σου ευχομαι αυτα να λες και μετα απο αρκετα χρονια .

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Κατα καιρους...

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!