Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Όρκοι που…κράτησα;


Με παραδέχομαι ώρες ώρες.
Είχα πει από το καλοκαίρι ακόμα, ότι θα αφήσω τη ζωή να με πάει όπου θέλει. Θα κοιτάζω και εγώ μην πέσουμε σε κάνα ντουβάρι με την ταχύτητα που τρέχει η ζωούλα μας, αλλά κυρίως θα αφεθώ.
Τώρα λοιπόν που κάνω τον απολογισμό μου γιατί έτυχε να γυρίσω λίγο το κεφάλι μου πίσω, έχω να πω πως ναι τα καταφέρνω μια χαρά. Όχι πως περνώ και μόνος μου καλά γιατί-δόξα τον καλό θεούλη των χριστιανών- μόνος δεν έμεινα και πολύ καιρό-ναι έχω ξεμπουρδελεψει τελείως το παραδέχομαι, όχι θα κάτσω να σκάσω. Βέβαια εκεί που λέω στον εαυτό μου “Φίλε, τώρα θα ζήσεις ένα Σεξ και το City και θα είσαι η Σαμανθα” όλο η Κάρυ γίνομαι και δεν μου αρέσουν οι γόβες καθόλου. Αλλά καθόλου λέμε. Εκεί που είμαι, που λέτε, έτοιμος να πάρω τα φύλλα και τις πέτρες, κάτι σκάει μύτη και μου θυμίζει ότι δεν είμαι έτσι εγώ.
Πόσο θα θελα να μαι όμως ε;
Ναι! Θα θελα να μαι γιατί δεν θα με πείραζε που έχω “ρίξει καρδιές στα σκυλιά”, που λένε και τα Διάφανα τα Κρίνα. Δεν θα με πείραζε που έχω νιώσει και εγώ αυτά τα σκυλιά στο σβέρκο μου. Δεν θα με πείραζε που έχω ακούσει δικαιολογίες επί δικαιολογιών, όπως ρόλοι, αδυναμία ανταπόκρισης σε απαιτήσεις, χρόνος, πίεση, αδιαφορία, κακοί τρόποι (ευτυχώς δεν έχω ακούσει ακόμα ότι κάνω κακό σεξ, αλλά που θα πάει , θα το ακούσω και αυτό). Δεν θα με πείραζε που αυτές οι δικαιολογίες έκρυψαν (αόριστος, γιατί τίποτα για πάντα δεν κρύβεται) απλώς ότι είχαν βρει άλλον, είχαν ακόμα κόλλημα με έναν πρώην, είχαν δει ότι δεν αλλάζω και το στοίχημα τους από την αρχή ήταν να με αλλάξουν και φυσικά να αλλαξουν και το ανυπόφορο “μονορολίστικο” σεξ (γιατί το ότι δεν το άκουσα δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει!).
Ναι λοιπόν, θα θελα να μαι ένας Brian από το Queer As Folk (όχι εμφανισιακα ντε, τέτοια θαύματα δεν γίνονται σου λέω). Αλλά δεν είμαι. Δεν είμαι γιατί νιώθω τύψεις μετά από μιας βραδιάς γνωριμίες και γίνομαι φίλος τους(αν ειναι δυνατόν!). Δεν είμαι γιατί προτιμώ να κοιμάμαι αγκαλιά με τον άλλο παρά να φεύγω ή να φεύγει μετά από λίγο. Δεν είμαι γιατί πρώτα κοιτάω μέσα στα μάτια και μετά γύρω από αυτά. Δεν είμαι γιατί το Σάββατο που ο πυρετός χτύπησε 39, δεν σκέφτηκα λεπτό να επιστρέψω σπίτι μου, άλλωστε δε θα με άφηνε να φύγω. Δεν είμαι γιατί μ’αρεσει να πηγαίνουμε στη δουλειά μαζί. Δεν είμαι γιατί τώρα δεν μου φαίνεται περίεργο που ο John και ο Κολλητός δεν υπήρχε μέρα που να μην έχουν βρεθεί. Και δεν είμαι γιατί…ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!



"Εγώ δε λέγω υμίν μη ομόσαι όλως..."






8 σχόλια:

tovenito είπε...

εγώ θα ήθελα να είμαι ο μάικ πάντως!λολ!
για το σεξ εν δε σίτι δεν έχω άποψη, μου είναι αδιάφορο

PN είπε...

Πωπω νεύρα!!

Έλα για να τελειώνουμε. Μαλακίες άκουσες και θα ακούς στον αιώνα τον άπαντα. Εκπαιδεύσου! Got the point? Δύσκολο βέβαια...σε καταλαβαίνω...αλλά σε αυτή τη μαλακο-εποχή που ζούμε όλα αυτά θα ακούμε Ψεύτικε Πέτρο μου, γιατί κανένας μαλάκας δεν έχει τα αρχίδια να λέει τα πράγματα όπως είναι! So simple!

b|a|s|n\i/a είπε...

να κοιτάς πάντα μέσα στα μάτια.
κάθε εποχή...

One Happy Dot είπε...

Κάποιος λόγος υπάρχει που είσαι έτσι όπως είσαι...αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ανακαλύψει και μια ψυχή εδω και κάμποσο καιρό και έχει φέρει τα πάνω κάτω, σε κάνει καλά όταν έχεις πυρετό, σε πάει παρέα στη δουλειά, σου χαρίζει μικρά κουτάκια που τα φυλάς (ακόμα άραγε?) στο ψυγείο σου και σου αλλάζει τη ζωή...κάποιος λόγος θα υπάρχει...

stranded bird είπε...

Katarxas o Brian poso theos, poso?
Mias kai to fere h kouventa egw exw pei kai xeiroteres dikaiologies: de mporw auto to diasthma, exw poly diavasma!! xoxo!! Alla pigaina akoma sxoleio, ntaksei?

J0hn² είπε...

ekei pou eisai imouna kai edw pou eimai 8a ertheis...
kai sto eyxomai! ;)

oxi, dn 8a sou pw "sou to'lega egw"..
to katalaves apo mono sou!

ta matia mporei na min einai ta pio omorfa pou exeis dei...
to pws 8a se koitaksoun omws mporei na sou allaksei olo ton kosmo..

afta! ta ypolipa apo konta! :P

p.s ymnos o orkos

the boy with the arab strap είπε...

δεν σηκωνει εξηγηση καμια , και ειναι ανοιξη:)

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

tovene@ o maik e? xmmmm. Ayto leei polla!!!
vk@kale ti nevra? Katholou nevra pleon. Pantws ta dikia sou ta exeis. Nai nai ta exeis. basnia@prospathw alla I sarka adynami koitaei kai allou to mati!!!
dot@ nutelomaniac dystyxws I eytyxws milaw gia allo proswpo pleon(nai eimai enas tsoulos). To glyko to petaksame giati mono ayti I anthrwpini epafi mas eixe meinei. Ena glyko sto psigeio kai adeia kardia. Den peirazei. O erwtas me erwta pernaei. Kala oxi oti erwtevomai kai kathe treis kai ligo san to mourlo. Eytyxws den exw xasei tin aisiodiksia mou kai to xioumor mou kai ayto me voithise.
bird@e oxi kai theos? Egw eimai theos!!! O THEOS!
john@exeis dikio mikre alla…kala ta leme apo konta
marmarigi@ einai anoiksi telika I xeimwnas? Mas gamise o kairos

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!