Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ότι του φανεί του ΛολοΣτεφανη!!!


Είμαι στο ταπεινό υπερλουξ(μη χέσω) μοναχικό μου γραφείο και έχω κλείσει την πόρτα να μην ενοχλώ(ψέμα για να ξύνομαι άνετα το κανα). Έχω ανάψει τσιγάρο και έχει κρυώσει ο ριμαδοκαφες.
Σήμερα θα πάω να φτιάξω μια μπλούζα που να γράφει το μπλογκονομα μου γιατί το χα σκοπό και δεν το αλλάζω ότι και να έχει συμβεί. Μη ρωτάς. Όλο και κάτι θα συνέβη. Ζωντανός οργανισμός δεν είμαι και γω; Είμαι.
Έχει αρχίσει να με πονάει το δόντι μου και είμαι πεπεισμένος για άλλη μια φορά ότι είναι ψυχοσωματικό. Για καλό και για κακό θα περάσω από τον οδοντίατρο γιατί έχω και μια αγάπη για τους οδοντιάτρους(όχι ερωτική, απλά με αρένει ο τροχός γιατί είμαι ψυχανωμαλος εντάξει; Νομίζω ότι πρέπει να λάβω ενεργά μέρος σε ένα Torture Garden).
Έσβησα το τσιγάρο και πήρα και ένα τηλεφωνακι συνεργάτη γιατί δουλεύουμε κιόλας και ας μην μας φαίνεται.
Σήμερα λέω να πάω θέατρο γιατί πολύ το ανέβαλλα και πάλι δεν θα δω τίποτα. Αύριο για φαγητό. Αμέ. Αλλά πρέπει να σταματήσω να πίνω κρασιά στα εστιατόρια και στα κρασοπουλειά γιατί με είπανε ότι κάνω μαλακίες μετά.
Εγώ; Τι; Λες για τότε που… Άντε καλέ, που το θυμήθηκες;
Ακόμα προσπαθώ να τελειώσω την ιστορία με το Ελληνικό Βασίλειο και δεν μου βγαίνει ούτε ιστορία ούτε λίστα(αυτό είναι και το πιο δύσκολο). Χθες το βράδυ που έκαμα άλλη μιαν προσπαθειαν, ίσα ίσα που γλιτώσετε από το νέο άσμα της Αννούλας(όχι Φλωρινιώτη αλλά Βίσση). «Λατρεμένο, το απαγορευμένο» λέει η Αννούλα του χιονιά, στου Δεκέμβρη τις 9 που χει η Άννα την γιορτή της, θα κυκλοφορήσει ολόκληρος ο δίσκος ,τον οποίο έχω να σου πω ότι είχε συμφωνήσει αρχικά η Γαλάνη να τον γράψει!!! Ναι, ναι. Αλλά μουτζοπιαστηκανε-μάντεψε ποια νίκησε- και δεν είχε μέλλον το δισκάκι. Γιατί δεν μονιάζει με τον Νικολακη(τον Καρβελα ντε) να της ξαναγραψει κανα κουλο τυπου τραβαω-τα-βυζια-μου-γιατι-δεν-μου-εμεινε-μαλλι-από-τις-πολλες-βαφες-και-λεφτα-δεν-εχω-για-εμφυτευση-μου-τα-φαγε-όλα-ο-ΑΝΤ1-πουτανα-Πανια; Εγω Νικο αγαπω γιατι εχει γραψει τον υμνο της δισχιδούς μου προσωπικότητας «Βλακα,βλακα,βλακα, μ’αρεσει που τσιμπάς γι’αυτό σου κάνω πλάκα. Βλάκαx3, το ξέρεις πως για σένα εγώ μονάχα ζω». Επίσης δεν το βάζω στη λίστα-ούτε το έτερο αγαπημένο «ΝΑ-ντια»-, γιατί έχω άλλο καλύτερο και ας μην το πιστεύεις.
Εδώ θα ήθελα να ζητήσω από τους Βανδικους να μην στεναχωρεθουν γιατί θα βρω και κάτι καλό από Φοίβο να σε κουφάνω.
Δεν κατάλαβα πως μπήκε πάλι στην κουβέντα η αιώνια κόντρα των δυο γηραιών κυριών αλλά είμαι ένας ποταπός έχω να πω. Σου λέει αυτές ακόμα σαν το σκύλο με την γάτα. Όπου σκύλος βαλε Βανδη γιατί έχει αυτό το χειλάκι-μπουλντόγκ και όπου γάτα βαλε Βίσση γιατί έχει καβατζωσει ήδη τις τρεις από τις επτά ζωές και κοντεύει τον Τουταγχαμών ηλικιακά!
Λοιπόν σας αφήνω και σκεφτείτε και εσείς την ιδέα με τα μπλουζάκια(μες το κρύο με μπλουζακι-ρουχο-μου-που-δεν-αλλαζω-Μπεζαντακου μας βλέπω με πνευμονία) γιατί θα έχει πλάκα. Φαντάσου ότι τώρα στο Γκάζι δεν θα ακούς «Μαλάκα, ο Νικοπολιδης(σάλια τρέχουν)!!!», αλλά «Μαλάκα, το Πρόβατο!!!» που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά αν μοιάζει του γκολκίπερ, μια κτηνοβασία την φαντασιωνεσαι.
Αντε και καλο μας πσκ!

11 σχόλια:

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

1)Τα μπλουζάκια θα κρύβονται απο τα μπουφάν(ας όψεται το κρύο)
2)Δεν σου πάει το καλλιαρντό άστο καλύτερα :P

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

I know!!!
Alla den to les kaliarnto...
To les tv-lingua!!!

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

whatever ;)

pastlifedreams είπε...

εχω ηδη κανει μια μπλουζα με το λογοτυπο σου , σε προλαβα :))
τι σε επιασε κια γραφεις για αννοβανδι , που τις θυμηθηκες . αστες να χαθουν στη ληθη του χρονοντουλαπου.

uberbastard είπε...

Και μετα μου λες εμενα ν'αφηνω την ειρωνια... αλλα καμμια φορα ειναι καλη πανοπλια. "Οι ελαφροι ας με λεγουν ελαφρον. Με τα σοβαρα ημουν παντα επιμελεστατος"

mahler76 είπε...

με τον γκολκίπερ? ποιος τα λέει αυτά τα ψέματα? χαχαχαχα

Λοιπόν για μπλουζάκια έχουμε σκεφτεί με φίλους να τυπώσουμε το "Θάνατος στις καραπουτανάρες" (γιατί ξέρουν αυτές ποιες είναι).

το καλύτερο όμως μπλουζάκι το έκανα με ένα φίλο δώρο σε ένα άλλο φίλο και έγραφε επάνω, "Η Φρειδερίκη ζεί!!!" με φωτό της Βασίλισσας και το logo με χρυσά βυζαντινά γράμματα.

tovenito είπε...

θα το τυπώσω στη γραβάτα μου για να κάνω τη διαφορά!

One Happy Dot είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να σε βγάλουμε στο ραδιόφωνο...πάμε για μπλουζάκια!!!!! Φιλί!

the boy with the arab strap είπε...

torture garden ψηφιζω , ειχες παει σε καποιο απο αυτα που εφερνε ο φακινος εδω ?

Pink_Fish είπε...

με τις δύο ώριμες κυρίες του πενταγράμμου, που από το πολύ botox δεν αναγνωρίζουν ευατόν στον καθρεπτη, δε θ' ασχοληθώ. Θ' ασχοληθώ όμως με το μπλουζάκι. Λες να τυπώσω μπλουζάκι με ροζ ψάρι καιτο logo Pink Fish? Για φαντάσου να είμαι στο μετρό Συντάγματος και να συναντήσω π.χ. εσένα ή τον Μικρό Ναυτίλο? It would be fun :)

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

akrivws ayto!!!
Ase pou kai na min thes na miliseis ti tha kaneiw pou na kryfteis?
Na aniksei i gi na se katapiei?
Den ginetai!!!
Ton Naytilo ta Xristougenna

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!