Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ένα μεσημέρι στου τηλεκοντρόλ τα μέρη (The Outing Vo.2)


Η μάνα του δειλινού καμπάνα, συνέχισε να απαριθμεί ανθρώπους που δεν απασχολούν την κοινή γνώμη και δεν ασχολείται και η κοινή γνώμη μαζί τους για να με πείσει ότι δεν νοιάζει και κανέναν αυτό που κάνεις στην προσωπική σου ζωή.
Διαφωνώ. Πάντα υπάρχουν κουτσομπόληδες.
Όπως για παράδειγμα χθες το απόγευμα. Γυρνάω σπίτι και παίρνω το πιάτο μου στο χέρι για να φάω μπροστά στην τηλεόραση-κακή συνήθεια να την κόψω πρέπει- που άλλες ώρες δεν βλέπω συχνά γιατί ασχολούμαι με το πισι αν δεν έχω βγει τσάρκα στα πέριξ.
Τα κρατικά είχαν τα δικά τους, δλδη κάτι βραζιλιανοισπανομεξικανικα με ολίγη από ατίθασα νιάτα. Το μαντ την Εύα και μετά θα ερχόταν ο Θέμης. Το ΜΤιΒι καμένα βίντεο σε διαρκές ριπλει. Η Τατιανα ούτε που πήρα χαμπάρι. Το Μεγκα δεν θυμάμαι. Στο Σκαι ούτε πρόλαβα να φτάσω γιατί στο μεταξύ έπεσα πάνω στην Άννα την Δρουζα που είχε δυο τυπακια στο καναπέ και φάσα κάτω στην οθόνη...
«Δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα»-κρίμα δεν ξέρεις τι χάνεις σκέφτηκα και τι να του συμβαίνει του παιδιού τόσο χρονών και ακόμα άπαρτος;
Μετά κατέβηκε η τροφή στο γαστρεντερικο και έδωσε ενέργεια, οπότε εγώ με φουλαρισμένο ντεπόζιτο είδα ότι ένας από τους τύπους είχε πολύ κοκκινωπό μαλλί-βαμμένο;- και ο διπλανός μια φωνουλα-αχουτο, συμπαθέστατο ήταν- και στο κοινό τσουπ…ο Τολης ο Σκουλαριωτης και η Ευαγγελία από την ΟΛΚΕ-αυτή που παντρεύτηκε στην Τήλο, ναι. Οπότε κατάλαβα-αργά κάπως- ότι το θέμα μας είναι…εμείς.
Αλλάζει και η φάσα.
«Είμαι ομοφυλόφιλος και είμαι ευτυχισμένος». Μπράβο σου βρε! Εγώ πάλι είμαι ποδολαγνος(ψέμα ντε) και έχω μια ντουλάπα τίγκα στα Ντακταριν!
«Το έχεις συζητήσει με τους γονείς;» ρωτάει η αδέκαστη Άννα.
«Όχι» απαντά ο κοκκινοτρίχης «Μόνο με την μάνα μου αλλά κάνει σαν να μην το άκουσε».
Εδώ είμαστε. Κοινές προσλαμβάνουσες; Καμία σχέση.
«Ούτε εσύ το συζητάς, έτσι Τολη;» Τι πράγμα; Ο Τολης με την σελίδα στο myspace –ναι την έχω δει γιατί;- να γράφει ότι είναι Bear Lover και Bear Chaser και Bear δεν ξέρω και γω τι άλλο, το έχει κρυφό; Ο Τολης που ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια και γενικά τον λες κοινωνικό άτομο έως μαϊντανό; Από ποιον το κρύβεις αγάπη; Μιλάω και γω τώρα θα μου πεις; Το αντιπαρέρχομαι.
Αλλάζω κανάλι γιατί τους βαρέθηκα και περνώ από Αλτερ. Τσουπ… Η Ρανια μιλούσε με ένα πατέρα, νεότατο, ενός 2χρονου παιδιού και προσπαθούσε να καταλάβει-και εμείς μαζί- γιατί αυτός φοβόταν ότι ο γιος θα του βγει αδερφή. Ξέρω και γω τι λέγανε πριν; Μπορεί ο μικρός να κράταγε την πιπίλα πολύ ώρα στο στόμα και να έβγαζε ερωτικούς ήχους όταν του έβαζαν αλοιφές στο ποπουδακι για να μην συγκαεί! Ή μπορεί να έκανε πολύ παρέα με την κουδουνίστρα και ο άμοιρος πατέρας να φοβήθηκε ότι θα επηρεαστεί!
Αυτή η κουβέντα ήταν ακόμα πιο βαρετή και άρχισα το ζαπινγκ –ανάμεσα σε αυτά τα δυο κανάλια, δεν πήγα σε κάτι πιο πχοιοτικο, όχι.
Άννα: «Ο τολης σκουλαριωτης αποκαλύπτει ότι είναι…» Shokin’!
Ρανια: «Φοβάμαι ότι ο ομοφυλόφιλος κουνιάδος μου θα κολλήσει το παιδί μου» ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Άννα : «Οι γονείς μου δεν ξέρουν ότι είμαι ομόφυλος» Προσπερνώ την λέξη και αναρωτιέμαι αν αυτός είναι ο καλύτερος ή τουλάχιστον ο πιο προχω τρόπος για να κάνεις outing. Χαρά που θα πήρε η μάνα του δεν λέγεται. Τρέχοντας θα πήγε στο ζαχαροπλαστείο να πάρει φιντανάκια να κερνάει για τα καλορίζικα.
Ρανια: Διαφημίσεις. Ποια εταιρία πληρώνει για να διαφημιστεί στην Θρασκια άραγε;
Άννα: Διαφημίσεις. Μπράβο συγχρονισμός.
«Μετά τις διαφημίσεις θα ακούσετε τι μας είπε ο οδηγός του Ι.Χ που παρέσυρε τον άτυχο ηθοποιό(αυτό το ατύχημα πραγματικά με στενοχώρησε εχθές παίδες, αλήθεια).
Έκλεισα την τηλεόραση.
Θυμάμαι το τέλος της κουβέντας με την μάνα μου.
«Θα σου πω κάτι τελευταίο και δεν θα σε ξαναενοχλήσω για αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι μπορείς να το αλλάξεις. Κάνε μια προσπάθεια».
Ακόμα κρατάει τον λόγο της.
Φαντάζομαι και τα πιστεύω της.


Υ.γ: Ουμπερμασταρντ; Θες σαουντρακ; Πάρε να χεις…
Υ.γ2: Η κυρία Δρουζα-που Λάλας να την πλακώσει εύχομαι- έκανε και την ερώτηση της χρονιάς! «Πως βρίσκεις σύντροφο;» Πως βρίσκεις υπομονή και δεν μου φέρνεις το οτοκιου στο κεφάλι έπρεπε να ρωτήσει αλλά τα ήθελε και αυτονών ο κώλος. Μα πας στη Δρουζα; Πας στη Δρουζα; Ακούς εκεί! Πως βρίσκει σύντροφο! Με την μύτη μαντάμ! Η Ευαγγελία της απάντησε με ένα ειρωνικό γελάκι «Όπως όλοι οι άνθρωποι. Όπως και εσύ»






12 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

μου μοιάζει παράλογο σε μερικούς ανθρώπους η, δεν μπορώ να βρω και κατάλληλη λέξη, ανοησία; να είναι τόσο έμφυτη και όχι επί τούτου...

δεν μπορείς να διανοηθείς τι εικόνες και θύμισες ήρθαν με το άκουσμα του αδιανόητου mama...

Pink_Fish είπε...

Πρώτον, respect για το τραγούδι του σημερινού σου ποστ. Απλά respect. Δεύτερον, καλά αυτή η Δρούζα….τι ερώτηξις είναι αυτή? Νομίζω ότι οι κακές παρέες την χάλασαν (κι άλλο…). Βλέπω αυτές τις εκπομπές όταν θέλω να γελάσω με τη μικρόνοια και την υποκρισία αυτών που συμμετέχουν. Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε? Άντε, γιατί έχω ακόμα νεύρα και θα ξεσπάσω στη καούκα της Ράνιας! Ορίστε μας! Υ.Γ.: Αυτός ο Σκουλαριώτης δε ντύνεται ΕΝΤΕΛΩΣ μα ΕΝΤΕΛΩΣ χάλια?

One of the people είπε...

Μετά συγχωρήσεως κιόλας, αλλά δεν πιστεύετε ότι δε φταίει μόνο η Δρούζα ή η Θρασκιά, αλλά φταίνε και εκείνοι που τροφοδοτούν τις εκπομπές τους; Πηγαίνουν καλεσμένοι και προσπαθούν να υπερασπιστούν τάχα μου τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Δε λύνεται κανένα πρόβλημα στην τηλεόραση, και δεν προσεγγίζεις ένα τέτοιο θέμα με τέτοιο τρόπο. Το αντίθετο μάλιστα, όταν δεν έχεις αποδεχτεί το ποιος είσαι βγαίνεις και το φωνάζεις μπας και το ακούσεις εσύ ο ίδιος πρώτος. Έλεος πια με τους καταπιεσμένους και κατατρεγμένους gay που έχουν μετατρέψει την καταπίεσή τους σε γκετοποίηση. Βαριέμαι και μόνο στην ιδέα. Όταν ξέρεις ποιος είσαι όλα αυτά μοιάζουν γελοία.

the boy with the arab strap είπε...

ευτηχως εχω να δω tv πανω απο δυο χρονια , τον τελευταιο χρρονο σχεδον καθολου. αλλα και αυτοι τι πανε να κανουν στη δρουζα , τοσο μαλακες ειναι . ασε που ειναι εκνευριστικο οταν καποιος μιλαει και νομιζει οτι εκποσωπει ολο το σιναφι , που μονο σε ενα πραγμα κολλαει στα αλλα ολα δεν εχει καμια σχεση . κλεισε την τηλε. και αστους στον κοσμο τους .

stella είπε...

εγω που ειμαι προσωπικη σου αστρολογα-χαρτοματζου-μαγιολικομαγειρησα σου πιστευω πως θα σου περασει αυτο το γκει και θα βρεις μια κοπελαρα να παντρευτεις!
ειμαι σιγουρη πως οταν την χανεις την δρουζα-λαλα την γραφεις και την βλεπεις επαναληψη!
καλημερα.

uberbastard είπε...

συμφωνω με στελλα. δε σου παει το gay. straight καλυτερα.
ευχαριστω για το τραγουδι.
It's hot, too hot for me, mama...

Naf είπε...

"πώς βρίσκεις σύντροφο;;;;;;"
εσύ μωρή χαμούρα έψαξες πολύ για να βρείς τον ΛΑΛΑ;;
άκου ερώτηση "δημοσιογράφου"

tovenito είπε...

τη δουλειά της κάνει κι αυτή. και μερίδιο ευθύνης έχουν και εκείνοι που συμμετέχουν

mahler76 είπε...

μου είχαν στείλει και μαιλ με την πρόσκληση συμμετοχής κι έτσι, άλλα σκέφτηκα μετά μπορέι να με ρωτήσουν αν εκτός από αδερφή είμαι μπλόγκερ και δεν ήθελα να στείλω την μαμά στο νοσοκομείο.

Όταν θες να φάς με τηλεόραση βάλε να παίζει καμιά κατεβασμένη σειρά ή βάλε τη μάνα στον καναπέ δίπλα να λέει τα νέα της ημέρας. κΑλήτερα είναι από το να βλέπεις Άννα και Ράνια.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@μπασνια: ειδες τι ταλεντα κρυβει ο κοσμος κατω από μια βαφη;
@πινκ φις: Το τραγουδι είναι στα καλυτερα του αιωνα στανταρ! Η Δρουζα κανει κακες παρεες γιατι οι καλες την ετζασαν! Μας περνανε για πολύ ηλιθιους και αυτό καρατσεκαρισμενο! Μη νευριασεις γιατι εισαι εγκυμονουσα! Ο Τολης είναι πολύ μπροστα σου λεω! Τοσο που δεν φαινεται! @ουανοφδεπιπολ: Ολοι το πιστευουμε για αυτό το λογο και το σχολιαζουμε. Οσο για το αν ξερουμε ποιοι ειμαστε θα διαφωνησω γιατι θεωρω τον ανθρωπο συνεχως μεταβαλλομενη μορφη ενεργειας @λοστθοτς: πιστευω ότι οσο δεν υπαρχει αντιλογος η κοινη γνωμη θα πιστευει ότι αυτό που ακουσε ως τελικη διακυρηξη είναι η αληθεια. Μαλλον για αυτό κυκλοφορουν στα καναλια και σοβαροι ανθρωποι. Τωρα την κλεινω την τηλεοραση αλλα που ξερεις… @στελλα: Οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις! @ουμπερμπασταρντ: Με πληγωνεις και εσυ! Μα καλα που με ξερεις και τα λες αυτά; Δεν θα σε πετυχω; Θα σε τιμωρησω… @Ναφ: Η αληθεια είναι ότι εψαξε η γυναικα. Την ειχα δει και γω!
@τοβενε: Και εμεις την δουλεια μας κανουμε. Το χεις καταλαβει βεβαια ότι μας διαβαζει καθημερινα ετσι; @μαλερ: Εγω το πα ότι μας διαβαζουν. Κανεις δεν με ακουσε μαλερακο. Από σειρα χθες κατεβηκε επιτελους το Queer as Folk (all sessions). Που να την βρω την μανα παιδι μου; Αφου σε ειπα μενω μονος!

mahler76 είπε...

εεεεε να την φέρνεις για special performances χαχαχαχ

Elementstv είπε...

Ενταξει η Δρουζα κανει χαζες ερωτησεις,αλλα πρεπει να της αναγνωρισουμε οτι επιτελους δεν φερνει παπαδες σε εκπομπες με θεμα την ομοφυλοφιλια.Ειχε καταντησει αηδια.Εγω πιστευω οτι νομιζει οτι βοηθα.
@One of the people:Συμφωνω οτι η τηλεοραση δεν λυνει τιποτα.
Οσο για την αγανακτηση σου με τους καταπιεσμενους και κατετρεγμενους γκει,ναι βρε,δικιο εχεις.Τι θελουν και αυτοι και ενοχλουνται?Αφου εχουν τη δουλιτσα τους,τα λεφτουδακια τους,τα φιλαρακια τους,το σεξακι τους στα κρυφα ε τι αλλο θελουν και αυτοι?Δεν τους φτανει μια ζωη στο υποκοριστικο?

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!