Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

"Μη μ'απειλεις εμενα;" (Ντένυ για πάντα)


Εντάξει, το παραδέχομαι. Δεν είμαι αυτό που θα έλεγες «κατανοητός». Άλλα λέω και άλλα λες, άσε τις υπερβολές και τα λοιπά. Μπορεί να φταίει που μιλάω σαν το Γιωργάκη. Μπορεί να φταίει που κάνω αποχή από την τηλεόραση(μου το συνέστησε ο γιατρός «Lust for Life») και τα πρώτα σημάδια από τη στέρηση είναι εμφανή. Μπορεί να φταίει ο καιρός. Μπορεί να φταίει και το στραβό μου το κεφάλι. Τώρα όμως θα είμαι ξεκάθαρος(καλά μην το δένεις και κόμπο).
Με αφορμή μια συνομιλία με την προσωπική μου αστρολόγο μελλοντολόγο και την φράση «Μα όλοι οι μπλογκερς κουβαλάνε την κομπλεξάρα τους, δεν το πήρες χαμπάρι;»
Μωρέ μήπως έχει τα δίκια της; Μια σκέψη κάνω και μια έρευνα στον περιβάλλοντα χώρο θα κάμω.
Αν αρχίσουμε από την αφεντομουτσουναρα μου, τι παρατηρούμε; Μην απαντήσεις… Θα σου πω εγώ! Τα ύστερα του κόσμου, να τι βλέπομε. Μια του καλιαρντου, μια του σχοινιού, μια του παλουκιού (δεν θέλω σχόλια-ακόμα). Μια του σοβαρού (μη χέσω), του ποιοτικού και του εντέχνου. Η παράνοια ζει αυτή μας οδηγεί και αν μας βγάλει πουθενά εμένα να κάτσω να με φτύσεις. Τι θανατικά, τι λίστες με θύματα, τι τηλεοπτικές περσονες, τι χωρισμοί, τι αγάπες; Όλα εδώ στον αχταρμά!
Αλλά να ήμουνα εγώ μόνο ο ψυχανωμαλος;
Ο ένας είναι σε φάση «Μη του μιλάτε του παιδιού» είναι απογοητευμένο από τη ζωή και άνθρωπος δεν το πλησιάζει λες και ζέχνει από την μπόχα. Μέσα στη μιρλα να κόβει φλέβες και πάλι να σκέφτεται τι βαρετά που αυτοκτονεί!
Ο άλλος συνεσταλμένος με μικρές εκρήξεις καλλιαρντοσυνης. Με γαλλικά και πιάνο και δεν πιάνω και πότε θα με πιάσει και μένα κανείς να εύχεται μπας και δει μια άσπρη μέρα. Μωρέ έτσι όπως το πας «η μέρα εκείνη δεν(;) θ’αργησει».
Άλλη περίπτωση είναι η γκόμενα η νευρασθενικιά. Της φταίει η κοινωνία, οι μπάτσοι, οι δολοφόνοι, τα γουρούνια, τα αρνιά και τα κατσίκια. Γκόμενος πουθενά και τόνοι χοληστερίνης να είναι ο καθημερινός της εφιάλτης.
Είναι και τι κουλές εδώ που να ντρέπεσαι θα έπρεπε, σου λένε, επειδή είχες γκόμενο μπλογκερ λες και το mail του msn εσυ δεν το ζητησες ποτε. Μη σου πω ότι το βαζεις και στο προφίλ.
Ναι, σας αγαπώ αλλά θα τα ακούσετε ένα χεράκι.
Ετερη παρτσακλη κουδουνίστρα πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει μέσα από την τέχνη και σφλομωνει το μπλογκ με ασυνάρτητη αιτία χασμουρητού.
Μη ξεχάσω και την ακτιβιστρια! Να ρωτάει το καλό μου : «πόσο επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις ο ρατσισμός του φύλου;» και να παίρνει κάτι απαντήσεις που τον ξεφτιλίζουνε τον κακομοίρη.
Έχουμε επίσης την καταναλώνω άρα υπάρχω πονεμένη, την γυμνάζομαι προσκυνήστε το είδωλο πονεμένη, την σκύλα που όλο γαβγίζει, την γάτα που όλο νιαουρίζει και ένα πρόβατο παραδόξως εξυπνότερο του μέσου όρου(στο μέσο όρο ανήκω και εγώ μην χαίρεσαι).
Το πλέον πρόσφατο στοιχείο στην ανθρωπολογικού καθαρά ενδιαφέροντος μελέτη μου, είναι ο μασκοφόρος μπλογκερ εκδικητής, που στο μπλογκ του γράφει ότι έχει σκοπό να καταστρέψει όλους τους άλλους και σε όποιον του αφήνει σχόλιο τον βρίζει κανονικά. Πρώτα βέβαια έχει περάσει από όλα τα μπλογκ και έχει αφήσει φρασουλες αγάπης και θαυμασμού ώστε να τραβήξει τα θύματα στην φωλιά του.
Αυτά μάζεψα όλα κι όλα ως αποτέλεσμα της ενδελεχούς διεργασίας που μου έφαγε πάρα μα πάρα πολύ χρόνο έχω να πω.
Απλά για το τέλος θέλω να σχολιασω κάτι πέρα από την πλάκα.
Ποιος είναι αυτός ο μαλάκας που θεωρεί τον εαυτό του κριτή των πάντων και φυσικά κέντρο του κόσμου ώστε να διαδίδει παπαριες για άλλους και να κάνει ηλίθια ban στην κοινότητα μας; Αυτό είναι μια αληθινή περίπτωση που έχει αναφέρει και ο τοβενε και εγώ, ξανά. Θα πρέπει να ξέρει αυτή η τσουΛΙΤΣΑ.COM ότι ο άνθρωποι έχουν ζωή κυρίως εκτός blogs και εκεί μπορεί να αναμετρηθεί στα ίσια με όποιον θέλει αν ποτέ έχει μπει στο κεφάλι του η λέξη αξιοπρέπεια(μη σκιαζεσαι δε λεω να μουτζοπιαστητε, φυματικια).
Αγαπητό μου κατακάθι, αν η φωνή μου φτάνει στο σκοτεινό και ανήλιαγο λαγούμι που έχεις σκάψει, μάθε ότι η λέξη «πουστιά» είναι βρισιά γιατί υπάρχουν ζωύφια σαν και εσένα.
«Κανείς δεν βλέπει το κακό πάνω στον ίδιο του τον εαυτό, αν όμως κάποιος άλλος συμπεριφερθεί κακά, τότε θα το διακρίνει τούτο καθαρά» Σωκρατης.






12 σχόλια:

apparos είπε...

Η χολή 'ντάξει; Δουλεύει ακόμη;

Τι το θες και σκοτίζεσαι γιορτάρες μέρες! Όπου νάνε άκου τα λαμπιόνια!

Αφού το ξέρεις, ο κάθε ένας με τον πόνο του!

Ντένυ for ever!

tovenito είπε...

οι ανύπαρκτοι μπόγκερς όμορφα καίγονται. και αν πετούν δακρυγόνα ξέρουμε και τα μαλόξ.όταν αντιληφθούμε επίθεση, ρίχνουμε στην παλάμη μας και το αλύφουμε στο πρόσωπο.

One Happy Dot είπε...

Μην ξεχνάς την τέλεια τελεία που συγκεντρώνει πάνω της τα "κακά" όλου του e-κόσμου!!!!

Pink_Fish είπε...

Έχω να δηλώσω δύο πράγματα: Λατρεύω Ντένυ από «Δύο ξένους», απλά λατρεύω. Ρισπεκτ και τα σχετικά. Επίσης, χρησιμοποίησες ωραιότατη έκφραση, το «μουτζοπιάστηκε» που το έλεγε και η συγχωρεμένη Μαλβίνα τόσο ωραία. Παρακάτω τώρα: Σ’ αυτό το ψυχογράφημα των μπλόγκερ εγώ δεν έχω θέσις αγαπητέ Πέτρε? Που είναι η αγχωμένη μουσικόφιλη έγκυος που τρέχει και δε φτάνει με τη κοιλιά στο στόμα? Εεεεε? Επιφυλάσσομαι για επόμενο ποστ σου. Για την περίπτωση της ΤσουΛΙΤΣΑΣ.com έχω κατάμαυρα μεσάνυχτα, αλλά είμαι και λίγο στο κόσμο μου εγώ. Το έχω αυτό. Piece on earth my friends, piece on earth

mahler76 είπε...

είσαι Θεά!!!!!

stella είπε...

εγω ειμαι προσωπικη αστρολογα μελλοντολογα ποδολογα πεολογα αλλα δεν μου καθεσε!
ποιος σε πειραξε πετραν?
να δεις τι μαγιολικια θα του κανω
να φυτρωσουν οχι τριχες αλλα γκαζον στο κωλαρακι του
να δει αυτος
ειδες που για αλλη μια φορα ειχα δικιο?
ασε που σου εδωσα ευκαιρια να σκεφτεις και να γραψεις κουλο ποστ
χαχαχααχαχαχ
αχχα
τρελλοκομειο!

uberbastard είπε...

you're impressive when you're angry

http://uk.youtube.com/watch?v=HglS0e7Zybc

b|a|s|n\i/a είπε...

αυτό και αν είναι ποίηση

the boy with the arab strap είπε...

ελα τωρα που σε εχει πειραξει η αποχη απο την τηλε , αλλα σε πειραζουν και δεν μας τα λες .

ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ είπε...

Λένε πως το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας είναι η φιλοδοξία.

Τώρα τελευταία έχω την αίσθηση ότι είναι το μπλοκινγκ, και αρχίζω από μένα

Ο Μικρός Ναυτίλος είπε...

φοβάμαι ότι θα πω κάτι άσχετο οπότε λέω απλά μια καλημέρα (αυτή τη φορά χωρίς διαφορά ώρας!).

One Big DJ είπε...

nomizw pws o thymos einai to xaraktiristiko feeling twn imerwn..

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!