Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Υπόθεση Grande Dame


Δεν έχει το μέσο το πρόβλημα. Μια άλλη χρήση του εκφοβιστικά Οργουελικού social network, είναι η ενημέρωση για τα ουσιώδη και το κάλεσμα για αντίδραση, αντίσταση, όπως θες πες το. Τα μέλη, αφήνουν –προς το παρόν φαντάζομαι- κατά μέρος τα παιχνίδια με τα σπαρτά και τις πεσκανδρίτσες, και καλούν όσους θέλουν να ακούσουν.


Αντιγράφω… και εσύ αν θες πατάς το λινκ


«Δεν ξαναπατάω στο ομοφοβικό Grande Dame. Όταν πληρώνω απαιτώ σεβασμό»

Στις 2 Ιανουαρίου 2009 ένα gay ζευγάρι δέχτηκε παρτήρηση από σερβιτόρο του μαγαζιού, γιατί φιλήθηκε. Το ζευγάρι ενοχλήθηκε και ζήτησε να δει την ιδιοκτήτρια, η οποία λέγεται ότι είπε μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει gay στο μαγαζί, δεν ξέρει τί πήγε στραβά και μαζεύει τόσους gay το μαγαζί, ενώ αναρωτιόταν πώς κατάντησε το μαγαζί να έχει gay; Ύστερα, φώναξε τους μπάρμεν, για να διώξουν το ζευγάρι το οποίο δεν κώλωσε και δεν έφυγε. Εννοείται πως κάθε gay και κάθε λεσβία που έχει την ελάχιστη αξιοπρέπεια δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Όταν δεν μας σέβονται δεν πρόκειται να μας ξαναδούν στην επιχείρησή τους. Έχουμε τη δύναμη ας την χρησιμοποιήσουμε. Δεν πρόκειται να ξαναδούν ποτέ το rainbow ευρώ. Μποϊκοτάζ.


…και μετά διαβάζω στον τοίχο


(σχόλιο μέλους) Παιδιά, μην ξανακούσω για διαφήμιση και τέτοια: εννοείται ότι προσπαθούμε να γνωστοποιήσουμε το συμβάν και, βεβαίως, το όνομα του μπαρ, ώστε να μην ξαναπάει κανείς. Στο χέρι σας είναι, ομοφυλόφιλοι και των δυο φύλων, να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε εδώ. Αν από όλο αυτό σας προκύπτει η περιέργεια να πάτε να δείτε πώς είναι αυτό το μπαρ, ε, τότε, είστε κακομοίρες...


…και μετά αυτό


Ερωτική τρομοκρατία

ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ | Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009


…περίεργο;

…υπερβολικό;

…σωστή σκέψη;

…έρχονται σκοτεινοί καιροί

…Μεσαίωνας

25 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Το διάβασα..

the boy with the arab strap είπε...

και που βρισκεται αυτο το κωλομπαρο ?

tovenito είπε...

συμφωνώ όπως το θέτει ο ακριβώς από πάνω μου!

Ανώνυμος είπε...

η υπόθεση Grande Dame, έτσι εύστοχα όπως το θέτεις, έρχεται να επιβεβαιώσει τα "κρυφά" ρατσιστικά περιστατικά που ακόμα αφθονούν στην ελλάδα..
αν μη τι άλλο, είναι παρήγορο ότι κάποιοι καταλαβαίνουν ότι πια είναι στα χέρια τους να φέρουν στην επιφάνεια τέτοιες συμπεριφορές, να τις καταγγείλουν, να τις "επικοινωνήσουν", μπας κι αλλάξουν κάποια στιγμή.. την καλησπέρα μου και καλή χρονιά.

Appelsinpigen είπε...

τι να πω.

ειναι οπως το λες. γυρναμε στο Μεσαιωνα.

εδω περα αν κρινεις κ απ την τηλεοραση βαζουν προστιμα σε ομοφυλοφιλικά φιλιά ενώ δε συμμαζεύει κανείς όλυος αυτους τους αλήτες τύπου Πάνια και Στεφανίδου που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον ανθρώπινο πόνο.

Εχουμε φτασει σε σημειο να μη διακρινουμε τι ειναι offensive και τι οχι.

Ανώνυμος είπε...

Polu lipiro...

turigr είπε...

Καλά έκανες και μας ενημέρωσες!
Στα υπόψη λοιπόν...

sCaTterBraiN είπε...

εγώ δεν πάω στο grande dame γιατί η εξυπηρέτηση είναι άθλια και τα ποτά ακριβά. αν τώρα ισχύει και αυτό, τι να πω - κρίμα που δεν πήγαινα πριν για να μπορώ να το μποϋκοτάρω τώρα.
;-)

Kος Μηδενικός είπε...

Τρόποι ενημέρωσης είναι κι αυτοί. Μεσαίωνας σίγουρα δεν είναι. Όπως παλιότερα στο έλεγε η Θεία Παναγιώτα στο Κυριακάτικο τραπέζι, τώρα στο λέει το Group από το Facebook.

Βέβαια από ένα μαγαζί που στην αγορά βγήκε ως λεσβιάδικο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ήρθε αυτή η εξέλιξη. Τελοσπάντων, δεν έχω πάει ποτέ και δεν έχω και σκοπό να πάω. Σε κάθε περίπτωση είναι λυπηρό, ειδικά όταν το μαγαζί αυτό είναι στο Γκάζι...έλεος δηλαδή!!

b|a|s|n\i/a είπε...

ίσως θα έπρεπε να πάμε μια μέρα παίρνοντας μισό σφηνάκι και να φιλιόμαστε όλοι μας.

Pink_Fish είπε...

αει στο καλό πια με το κάθε βλαχοκαραγκιόζη που ανοίγει ένα μαγαζί και νομίζει ότι είναι τουλάχιστον στο Meatpacking District. Παλιά ρατσίζανε για τα ρούχα και τα παπούτσια, τώρα για τις σεξουαλικές επιλογές μας. Αφού αγάπη μου υπάρχουν 500 μαγαζιά, θα πάω παρακάτω, εκεί που σέβονται τη παρουσία και τα χρήματα που δίνω! Αι σιχτίρ!!!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@hfaistiwna exei ginei thema se oles tis parees edw kai dikaiws eite symfwnei kapoios me thn antidrash eite oxi

@off+tovene sto dromo tou mamacas

@tovene dratwmai ths eykairies na pw :na ton xairesai kai xronia tou polla

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@no budget to kako einai oti fernei sthn epifaneia kai ena ateleiwto istoriko fagwmatos anamesa mas...pitty

@appel+atas8alis kai pou sai akoma!!!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@turi etsi opws ta les aplh enhmerwsh giati apopsi akoma den exw sxhmatisei h alhtheia einai

@scatter ama sou pw oti oute kan hksera gia pio magazi milousan wspou eida thn fwto sto BHMA...telika diafhmisoula egine etsi?

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@zero den lew Mesaiwna thn phgh. Thewrw thn opoiadhpote phgh apodekth. Isa isa dld (ax pali me parakshghses xixixi). Anarwtiemai gia to peristatiko kai pleon kai gia to fagwma pou exei ksekinhsei sta blogs peri tou thematos.

@basnia tha ginei sygkentrwsi thn Paraskeyh diavasa

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@psaraki prokalei apla to endiaferon, thn periergeia h thn ypopsia olo ayto to ksekatiniasma kai prwtistws to gegonos... kai den egine mono ayto aytes tis meres eixame kiaaaaaaaaaaaalla kai pio sovara dld enan ksylodarmo...asta na pane

Kος Μηδενικός είπε...

Χαχαχαχα!!! Έχουμε χάσει το κουτάκι της επικοινωνίας. Συγχωρέστε με, αλλά είμαι 2 βδομάδες με ακατάστατο ύπνο (σχεδόν καθόλου) και απίστευτο διάβασμα και δουλειά. Να δω πότε θα λαλήσω...χαχαχα!!

Πάντως για το Grande Dame ακουγόντουσαν σκηνικά ενα χρόνο πριν γίνει ο ντόρος.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@zero diavasma? wx... dyskola ta pragmata. Kalh epityxia an exeis eksetastikh(pou mallon ayto exeis). Kalhmera.

Kος Μηδενικός είπε...

Ευχαριστώ...αλλά καμία σχέση. Δόξα τω Θεώ έχω ξεμπερδέψει προ πολλού από εξεταστικές. Ερευνητική δουλειά απλά με deadlines...χαχαχα!!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@ZERO E,TOTE MH KATHESAI BROSTA STA BLOGS(AN KAI AYTO DEIXNEI EYGENEIA KAI BRAVO SOU XEXEXE)!!! VOUR NA PROLAVOUME TA DEAD TA LINES (eytyxws glytvsame ta body ta lines alla ayto einai apla asxeto)
Kalhmeroudia sas

Kος Μηδενικός είπε...

Για την ακρίβεια δεν κάθομαι μπροστά στα Blogs, αλλά στo PC μου...στο οποίο είναι μονίμως ανοιχτό 24/7 το mail...και να είναι καλά ο feeder! Χαχαχαχα!!! Στο βάθος παίζει BBC 3 και γράφω μανιωδώς το τελευταίο άρθρο...χαχα!!! Full σκηνικό εεεε;;;

Βασικά σε λίγο μάλλον για ύπνο με βλέπω...γιατί συν τοις άλλοις έχω πάθει και κρίσης isnomnia! Τέλεια εεεε;;; Χαχαχαχα!!!

roadartist είπε...

Δε μου κάνει εντύπωση. Ζούμε σε μια κοινωνία εντελώς ρατσιστική. Και μετά αυτοί οι άνθρωποι πάνε και στις εκκλησίες (τα πήρα τώρα).
Καλο σκ!!

Ανώνυμος είπε...

δεν βρισκω το λογο να παω σε ενα μαγαζι που ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ απο οτι ειδα σε διαφορους οδηγους νυχτερινης απεβιωσης στο Γκαζοχωριων..
ουτος η αλλος τα γραψα και γω...
τους κανουμε μαγκες και μετα παιρνουμε την παπαρα...
δεν γαμιουνται!
τα φιλια μου χρυσο μου!

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@zero point fantazomai thn exeis teleiwsei thn rimada thn ergasia(to sxolio einai timhs eneka)

@road artist na thymwsw den tha kanw to xatiri. apla provlhmatizomai.

Ο ψεύτικος Πέτρος είπε...

@aunt donna den me provlhmatizei h stash tou magaziou. den to ksera prin den to kserw kai twra pws einai apo mesa. to kyriotero einai o emfylios pou ksespase kai einai apla lyphros. Na vlepeis aderfes na sfazontai gia to pia einai h pio aktivistria einai toso ligo ma toso ligo

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!