Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008

Peter Faux


Η λέξη “Faux” που στα γαλλικά σημαίνει «ψεύτικο» αποτελεί επώνυμο εκτός από χαρακτηριστικό των ανθρωπων.Και αν ο Πέτρος που ζει μεσα σε αυτό το ιστολογία ξέρει να ψεύδεται υπάρχει ένας άλλος Πέτρος , στην αλλοδαπη.Αξιζει να τον έχεις υπόψη σου.
Ο Peter Faux είναι ένας επαγγελματίας χορευτής έχει δουλέψει με τις αυστραλιανές Ballet, Ballet Victoria, Jan Rebel Dance Co, το Συμβούλιο Τεχνών της Αυστραλίας, Μάικλ Edgley Productions, θέατρο JC Williamsons καθώς και εμφανισθεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και σε ταινίες .
Παραγωγές που έχει συμμετάσχει είναι "Funny-Girl", "Promises,Promises", "George M", "Fiddler on the Roof", "No No Nannette", "Oliver", "Pinocchio".
Ο Peter έχει χορογραφήσει παραγωγές όπως "Guys and Dolls", "Oklahoma", "Half a Sixpence", "Music Man", "The Pajama Game", "Oliver", "Oh What a Lovely War", "Grease", "Annie", "The Wizard of Oz", "Pinocchio", "My Fair Lady", "The Hobbit", "Surprise" Symphony, και έχει ολοκληρώσει την χορογραφία για μια παραγωγή του "West Side Story".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

μια εικονα χιλιες λεξεις, ενα βιντεο πόσες;

Loading...

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!