Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Περι ορέξεως...σοκολατόπιτα!







Συνήθως δεν…
Σήμερα όμως θα!
Γιατί έρχομαι εγώ και σε ερωτώ…
Ποιος διαλέγει μάγειρες στο MEGA?
Ο OneBigDj (φιλουθκια) ;;;

Με αφορμή το ποστ του Αλλού Γιώργου , μου ρθε στο μυαλό μια ωραία πρωία, που άνοιξα τα ματάκια μου τα ελαιοχρωματιστά, και είδα τον Βασιλάκη να κάμει μιαν σοκολατοπιτα, μάλλον.

Βασίλης Καλλίδης!!!

Αυτό εχω μονο να πω

Πριν προλάβεις όμως να κράξεις γιατί δεν σε μοιάζει και πολύ χοτ (περισσότερο χοτ ντογκ ακούω από κάποιους και σας οικτίρω twinks του σκότους), έχω να επιχειρηματολογήσω και να πω απλά, περί ορέξεως…

Γιατί εγώ δεν σε είπα τίποτα που είδες τον τραγουδιαρη τον Βρεττο να ξεφωνίζει στην Ναταλια-γιατι;-Γερμανου, και ζεστάθηκες.

Γιατί εγώ δεν είπα τίποτα που βλέπεις και ακούς(αυτό χειρότερο είναι) Χολιδη και ένας αναστεναγμός βγαίνει από τα πνεμόνια. Βαρύς αναστεναγμός θα έλεγα!

Γιατί εγώ δεν λέω τίποτα που το L.A.P.D έχει γίνει συνώνυμο τσόντας λόγω Κρατερού! Μα πόσες φορές να σου δείξω εκείνη την φωτογραφία του με λίνο ριχτό πάνω-κάτω και πορτοκαλοεμπριμε φουλάρι ; Εδώ μια άλλη θα σου δείξω από την φετινή παράσταση που μάλλον μου μοιάζει και λιγάκι… Καλέ φτου του του παιδιού! Κούκλος είναι!

Βεβαίως και ενίσταμαι…

Τι είπα ο χριστιανός πια;
Ότι ο μάγειρας του πρωιναδικου στο μεγαλομεγαλο κανάλι είναι σλουρπ και ότι στις 18 του Δεκέμβρη θα πάω με το κολλητό μου στο ποιοτικό πραγματικά, εικαστικό δρώμενο θα μπορούσα να πω, που θα παρουσιάσει ο Sagat σε ένα αθώο(!!!) μαγαζάκι στο Γκάζι.
Άσχετο… Καμιά φορά μου ξεφεύγουν πράγματα που δεν πρέπει. Είναι κακό ή είναι απλά…εγώ;
Και θέλω να ξέρεις ότι σαν την δικιά σου σοκολατοπιτα δεν κάνει κανείς

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Στον Η.


Ζήτησε να μην γίνει κανένα σχόλιο. Όλοι το σεβάστηκαν. Μα πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας πως… Αυτό μου δίνει ακόμα ελπίδα. Ελπίδα πως υπάρχουν άνθρωποι. Πολλοί. Άξιοι να ανήκουν σε αυτό το είδος. Με δύναμη για το καλό ή το κακό, αλλά διάθεση για το πρώτο μόνο. Άσε με να είμαι αφελής. Να πιστεύω αναπνοές και να βλέπω ουτοπίες. Μα πες μου ποιοι τις βάφτισαν έτσι. Όχι εγώ. Όχι εμείς. Όχι Εσείς. Όχι Αυτοί. Όλοι αυτοί, που κείμενα και ημερολόγια ανταλλάσσουν, και τώρα πια έχουν ενωθεί. Ζήτησαν την πραγματική επαφή και την βρήκαν. Μέσα από ένα πληκτρολόγιο-στόμα, ναι. Γιατί οι λέξεις είναι σημαντικές εδώ. Είναι πράξεις. Είναι φόβος που σπάει. Φωνή που γλιστράει. Βλέμμα που νιώθει. Καρδιά που ακούγεται. Όπως ακούγονται και όλες αυτές οι σιωπές. Μέσα από καλώδια. Ενωμένες στο τέλος σε μια. Εκκωφαντικά υπερβατική. Σχηματοποιείται σε γράμματα, που απαλά στέκονται σαν χάδι στον ώμο του. «Κουράγιο». Η αγάπη δεν θα μας γλιτώσει από την απώλεια, μα εσύ, «ν’αγαπας τους ανθρώπους, μη φοβάσαι κανένα, αν μ’ακους φίλε τώρα, περπάτησε με μένα». Κουράγιο…

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

"Tell Tyra that the Queen has returned!!!"


ΟΚ
Εδω κατι παιζει
Μα ποτε επιτελους θα σταματησουν αυτοι οι Αμερικανοι να μας κανουν σουπα τον εγκεφαλο με αυτο που πραγματικα γνωριζουν πολυ καλα να κανουν;
Οχι πολεμο...
Σαφεστατα ουτε ερωτα...
Αλλα;
Τηλεοραση!!!
Το φρεσκο μου κολλημα, με καθυστερηση σχεδον ενος ετους ειναι....
(ταραμμμμμμμμμ)

RuPaul's Drag Race


και οπως λεει και η Ρου...

"Tell Tyra [Banks] that the Queen has returned, and while you’re at it have Heidi [Klum] clear the runway. I’m going to pump some ‘realness’ into reality. To be a winner on this show the contestants need to be a fashion designer, an American Idol, and a top model all rolled up into one. And they definitely have to be smarter than a fifth grader.”

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ένωση

Απο τον Βάιο aka Last Gas Station

“Σούπερ Στέλλα”…”Για Σένα Με Αγάπη”…”Αγρια Χλόη”…”Αργος”…”Ενωση”. Ο Κ.Βήτα συνεχίζει τις μουσικές του περιπέτειες, φουλάρει στο Last Gas Station κι εμείς τον ακολουθούμε μ’ ένα σαράβαλο από πίσω. To νέο του studio album έχει τίτλο “Ένωση”, περιλαμβάνει 14 νέα tracks και συμμετέχει ο Vassilikos των Raining Pleasure (”Το Δωμάτιο”). Οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν, το τελικό mastering γίνεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε, εδώ θα είμαστε με περισσότερα updates μέχρι να γίνει…η Ένωση."

Αμην και ποτε!
Ξεκινησε με καλα νεα η μερα μου...

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Τηλεγραφημα δεν το λες !


Τηλεγράφημα

Έσβησα όλο το μπλογκρολ στοπ

κατά λάθος στοπ

Ότι θυμόμουν το ξανά έγραψα στοπ

Ότι ξέχασα μάλλον έτσι πρέπει στοπ

Αλλά τρόμαξα στοπ

Στη σκέψη ότι μπορεί να έχανα και όλα μου τα κείμενα στοπ

Και τότε στοπ

Ακούστηκε μια φωνή στοπ

«Σιγά το Ευαγγέλιο!» στοπ

Όλο αυτό, που ακούω φωνές σαν την αγγελοκρουσμενη την Ζαν ντ’ Αρκ, με οδήγησε –εκτός του ψυχίατρου- και στο “γκουγκλάρισμα” περί μπλόγκιν, τα αποτελέσματα του οποίου και παραθέτω.

06/02/2008
Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα Blogroll “Όταν ξεκίνησα με τα blogs, θεωρούσα τα blogroll κάτι πολύ σημαντικό...Με το πέρασμα του χρόνου είχε αρχίσει να με κουράζει η λογική του blogroll…Κάπου εκεί αποφάσισα να μεταφέρω το blogroll σε μια δική του σελίδα. Λίγο αργότερα σταμάτησα να ασχολούμαι με το blogroll και έπαψα να του δίνω σημασία…Φυσικά, μπορεί κάποιος να πει ότι ο σκοπός ύπαρξης του blogroll είναι η δικτύωση μέσω blogs, έτσι ώστε να μπορούν να μεταφερθούν οι επισκέπτες σου στα blogs που έχεις επιλέξει….Αντιθέτως, δίνω περισσότερη σημασία στους συνδέσμους που υπάρχουν μέσα σε Posts…Το παράξενο, είναι πως πάρα πολλά blogroll περιέχουν διάφορα blog που έχουν κλείσει από καιρό και τα links δεν οδηγούν πουθενά πια. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως ούτε καν οι ίδιοι οι blogger θυμούνται ποια blog έχουν στο blogroll τους”
Από το μέλος magica

16/04/2008
“Ρε Γιωρίκα δε με έχεις στο μπλόγκρολ; Φτου σου άτιμο στοιχείο, άμα ξαναδείς από μένα λίνκι να μου τρυπήσεις τη μύτη με σακοράφα σκουριασμένη...”
Σχόλιο σε έτερο μπλογκ

11/08/2008
“Γειάααα! Χαίρομαι που σου αρέσει. Θα σε επισκεφτώ σίγουρα! Σε πρόσθεσα ήδη στο μπλόγκρολ, φιλιά!”

Σχόλιο σε έτερο μπλογκ

15/04/2009
Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία (τελευταία τροποποίηση κειμένου)
“Κατά τα ελληνικά δεδομένα κυρίως, το περιεχόμενο ιστολογίων συνήθως κυμαίνεται από περιγραφές γεγονότων που δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν κανέναν άλλο πλην του γράφοντος, μέχρι περιγραφές γεγονότων που δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν κανέναν άλλο πλην του γράφοντος, πολλές φορές εμπλουτισμένες με ψευτοκουλτουριάρικες παπαρδέλες, ψευτοφιλοσοφικά ερωτήματα και άλλα τέτοια πιπεράτα που θα μπορούσαν ιδανικά να αναγάγουν το περιεχόμενο σε ουσιαστικό, αλλά μόνο σε αντιστοίχου ψευτοεπιπέδου αναγνώστη. Για παράδειγμα, 100% έγκυρο περιεχόμενο ιστολογίου αποτελεί το τι έφαγε ο μπλόγκερ, γιατί επέλεξε να το φάει ενώ θα μπορούσε να είχε φάει κάτι άλλο, και ποιά ήταν τα αποτελέσματα της ενέργειας (χρώμα περιττωμάτων).

Σπανιότερα, συναντώνται ιστολόγια με πιο χρήσιμο περιεχόμενο.

Σε κάθε μπλογκ, ένα μπλοκ (συνήθως πάνω δεξιά ή αριστερά) αφιερώνεται για να μας πει λίγα λόγια για τον μπλόγκερ, π.χ. ηλικία, τόπο, ενδιαφέροντα, αγαπημένα φαγητά / μουσική / βιντεοπαιχνίδια, κ.ά. Ο μπλόγκερ έχει πολλούς άλλους μπλόγκερς φίλους. Μάλιστα, όσο περισσότερους, τόσο καλύτερα. Οι σύνδεσμοι προς τα μπλογκς των φίλων κατέχουν περίοπτη θέση (μπλόγκρολ), συνήθως στη δεξιά στήλη, και φυσικά καθένας απ' αυτούς παρέχει σύνδεσμο πίσω. Έτσι ναι μεν παγιδεύονται οι μηχανές αναζήτησης, αλλά γίνεται δουλειά δε”

Απλά προσθέτω

Τα μπλογκς συνεχίζουν να υπάρχουν παρόλα τα δυσοίωνα που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και παρά την έλευση του twitter

Ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει ένα δημοσιευμένο κείμενο, όπως και ο κρινόμενος να απαντήσει.

Από μόνο του το γεγονός ότι πολλοί μπλογκερ έχουν γίνει πραγματικοί φίλοι, αρκεί για να αντικρούσει όλα τα αρνητικά επιχειρήματα περί ενασχόλησης με την μπλογκοσφαιρα και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα έχει να κάνει με την χρήση του μέσου και όχι το ίδιο το μέσο.

"Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου"

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!