Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Ε-Ε-Ερχονται!!!


Ερχονται οπως ειδαμε να γραφεται στο πλεον εγκυρο και εγκρητο μουσικο ιστολογιο του Γιαννη Πετριδη και του Κωστα Σγουρη.Η Bjork 31 Ιουλιου (τα εισητηρια θα κυκλοφορησουν στις 4 Ιουνιου στα Virgin) και η Madonna 27 Σεπτεμβριου στο ΟΑΚΑ και οι δυο!!!

Μιχαλης και Ελενα


Η απολυτη συνεργασια.
Μετα απο την συμμετοχη της Ελενης Τζαβαρα στο νεο track του Μιχαλη Δελτα "I've got this feeling", περιμενουμε το νεο της δισκο με συνεργασιες οπως αυτη με τον Δελτα και τον Coti k.
http://www.myspace.com/elenitzavara

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Peter Faux


Η λέξη “Faux” που στα γαλλικά σημαίνει «ψεύτικο» αποτελεί επώνυμο εκτός από χαρακτηριστικό των ανθρωπων.Και αν ο Πέτρος που ζει μεσα σε αυτό το ιστολογία ξέρει να ψεύδεται υπάρχει ένας άλλος Πέτρος , στην αλλοδαπη.Αξιζει να τον έχεις υπόψη σου.
Ο Peter Faux είναι ένας επαγγελματίας χορευτής έχει δουλέψει με τις αυστραλιανές Ballet, Ballet Victoria, Jan Rebel Dance Co, το Συμβούλιο Τεχνών της Αυστραλίας, Μάικλ Edgley Productions, θέατρο JC Williamsons καθώς και εμφανισθεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και σε ταινίες .
Παραγωγές που έχει συμμετάσχει είναι "Funny-Girl", "Promises,Promises", "George M", "Fiddler on the Roof", "No No Nannette", "Oliver", "Pinocchio".
Ο Peter έχει χορογραφήσει παραγωγές όπως "Guys and Dolls", "Oklahoma", "Half a Sixpence", "Music Man", "The Pajama Game", "Oliver", "Oh What a Lovely War", "Grease", "Annie", "The Wizard of Oz", "Pinocchio", "My Fair Lady", "The Hobbit", "Surprise" Symphony, και έχει ολοκληρώσει την χορογραφία για μια παραγωγή του "West Side Story".

Le Faux Peter


Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένιωθε έτσι .
Δεν μπορούσε να νιώθει έτσι για αυτό το σώμα.
Δεν έπρεπε .
«Γαμώτο».
Θα το έκρυβε για λίγο. Ναι , αυτό ήταν το πιο σωστο.Ετσι κι αλλιώς δεν μπορούσε να αναμετρηθεί και με αυτό τώρα . Άσε που μπορεί να του πέρναγε. Να μην ήταν τίποτα…Ναι, τίποτα δεν ήταν.
Θα το άφηνε στην άκρη. Δεν θα ενοχλούσε κανέναν. Μόνο αυτός και ο εαυτός του...
Έτσι ησύχασε και γέννησε χωρίς δεύτερη σκέψη τον ψεύτικο Πέτρο!

Myspace profile:Πήγα κ' ήρθα, που λενε...

Αν με βαρεθηκες...

Σημειωση για τις ετικετες...

Θεώρησα πρέπον να αναφέρω τον δημιουργό και τον τίτλο του έργου τέχνης που επισυνάπτω κάθε φορά στην εκάστοτε ανάρτηση… Ελπίζοντας να βοηθήσω έστω και λίγο την αισθητική μας… Δείτε λοιπόν τις ετικέτες…

Για Μένα

VerveEarth (Τι να κανω αφου με παρακαλεσανε οι ανθρωποι να τους διαφημισω!!!)

ok...that's just ego!!!